Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" alembik lepárló, 10 liter, ECO

Alembik lepárló kedvező áru, kissé könnyített, takarékos változata a "CopperGarden®" kovácsműhelyből. Ideális hobbi pálinkafőzők számára és azoknak, akik a gyümölcsszezonban csak alkalmanként szeretnének lepárolni.

Termékazonosító szám: E-0223

Szállítási súly: 7000 g

Elérhetőség:

"CopperGarden®" alembik lepárló, 10 liter, ECO

Ez a kedvező áru „CopperGarden®“ lepárló a hagyományos módnak megfelelően három darabból áll: egy kb. 10 liter űrtartalmú üstből, egy hattyúnyak feltétből (sisak, emelkedő és csökkenő páracső), és egy integrált víz be- és kivezetéssel ellátott hűtőből.

   A lepárlóink klasszikusa, komplett vörösrézből kovácsolva, gondosan kovácsolva és ólommentes cinnel tömítve. Az egész lepárló csodálatosan egyenletes módon van kalapálva és szegecselve, ezért akár díszként is használható egy kirakatban, laborban, gyógyszertárban, bárban, stb....

   Természetesen ez a lepárló már valódi pálinkafőzésre is alkalmas - és erre a célra is készült. Ettől a mérettől kezdve van értelme a cefre lepárlásának. Hobbi méretekben általában 10 és 50 liter cefre közötti mennyiséget szoktak egyszerre elkészíteni és lepárolni, amit ezzel a lepárlóval több lépésben lehet ledesztillálni.

Technikai adatok:

  • Kedvező áru belépő és hobbi modell
  • Komplett vörösrézből, kézzel kovácsolva
  • Bizonyított EU márkaminőség
  • 10 literes üstméret

Ehhez ajánljuk

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 259,00 €

Megtakarítása 21,00 €

csak 238,00 €

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*