"CopperGarden®" alambik lepárló, 100 liter, ECO, szegecselt

Kedvező áru és nagy méretű lepárló: egy csodálatosan szegecselt alambik, kézzel kovácsolva, mely dekorációs tárgyként is ideális választás.

Termékazonosító szám: E-0254

Szállítási súly: 129000 g

Elérhetőség:

"CopperGarden®" alembik lepárló, 100 liter, ECO, szegecselt - kedvező áru változat pálinka, whisky és brandy készítéséhez

Ez a kedvező áru „CopperGarden®“ lepárló akárcsak a többi modellünk, hagyományos módon, kézzel kovácsolva készül. Azért, hogy ára kedvezőbb legyen, az üst darabjai közötti tömítést ólommentes cinnel oldjuk meg. Az egész lepárló csodálatosan egyenletes módon van kalapálva és szegecselve, ezért akár díszként is használható egy kirakatban, laborban, gyógyszertárban, bárban, stb....

   Szegecselt és cinnel tömített üsttel, jól formázott sisakkal, csavaros csatlakozású páracsővel és megfelelően méretezett hűtővel együtt szállítjuk. A hűtőn víz be- és kifolyónyílások találhatók.

   Mérete miatt ezt a pálinkafőzőt kizárólag speditőr céggel tudjuk kiszállítani, illetve természetesen lehetőség van személyes átvételére is németországi központunkban. A csomag mérete egy teljes euro paletta, azaz 120x80x100 cm méretű (hosszúságx szélességx magasság)

   Ezt a pálinkafőzőt a lepárlásokon túl dekorációs darabként is használható, hiszen szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Ideális választás azoknak, akik évente csak párszor szeretnének lepárolni.

Technikai adatok:

  • Szélesség kb. 128 cm, mélység kb. 71 cm, magasság kb. 110 cm
  • Üst körmérete 186 cm, hűtő körmérete 138 cm, hűtő magassága 67 cm
  • Vörösréz súlya: 28 kg
  • Komplett vörösrézből, kézzel kovácsolva
  • Funkcionális és dekoratív

Ehhez ajánljuk

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 1111,00 €

Megtakarítása 212,00 €

csak 899,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*