Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" alembik lepárló, 5 liter, ECO

Különlegesen kedvező áru takarékos változat 5 literes üstmérettel. Tökéletes választás hobbi főzőknek és azoknak, akik most szeretnének csak belekóstolni a saját lepárlások világába.

Termékazonosító szám: E-0216

Szállítási súly: 6000 g

Elérhetőség:

"CopperGarden®" alembik lepárló, 5 liter, ECO - kedvező áru változat

Ez a kedvező áru „CopperGarden®“ lepárló a hagyományos módnak megfelelően három darabból áll: egy kb. 5 liter űrtartalmú üstből, egy hattyúnyak feltétből (sisak, emelkedő és csökkenő páracső), és egy integrált víz be- és kivezetéssel ellátott hűtőből.

   A lepárlóink klasszikusa, komplett vörösrézből kovácsolva, gondosan kovácsolva és ólommentes cinnel tömítve. Az egész lepárló csodálatosan egyenletes módon van kalapálva és szegecselve, ezért akár díszként is használható egy kirakatban, laborban, gyógyszertárban, bárban, stb....

   Természetesen ez a lepárló már valódi pálinkafőzésre is alkalmas - és erre a célra is készült. Ettől a mérettől kezdve van értelme a cefre lepárlásának. Hobbi méretekben általában 10 és 50 liter cefre közötti mennyiséget szoktak egyszerre elkészíteni és lepárolni, amit ezzel a lepárlóval több lépésben lehet ledesztillálni.

Technikai adatok:

  • Szélesség kb. 460 mm, mélység kb. 230 mm, magasság kb. 410 mm
  • Üst teljes térfogata kb. 6,5 liter
  • Üst körmérete 760 mm
  • Vörösréz súlya: kb. 1.850 g, szállítási súly 2.500 g
  • Kedvező áru belépő és hobbi modell
  • Komplett vörösrézből, kézzel kovácsolva
  • Bizonyított EU márkaminőség
  • Felhasználási célok: borpárlat & sörsnapsz készítése, saját cefréből pálinka & whisky lepárlás, rendezvényeken látványosság, bemutatók, desztillált víz készítése, illóolajok egyszerűbb kinyerése

Ehhez ajánljuk

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 189,00 €

Megtakarítása 14,00 €

csak 175,00 €

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*