"Alquitara" lepárló, 3 liter (illóolajok)

Egy kiváló lepárló illóolajok és hidrolátumok előállításához. 3 literes méret, mely Svájcban és Magyarországon is legális.

Termékazonosító szám: E-0018

Szállítási súly: 4600 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

"Alquitara" lepárló, 3 liter (illóolajok) - illóolajok és hidrolátumok készítéséhez

Ez a lepárló az antik lepárlók mintájára készül kb. 3 literes üstmérettel és egy fent elhelyezkedő hűtővel. Az üst felső részét kétfelé osztottuk és összesen három(!) aromaszűrőt helyeztünk bele, hogy minél több növényi részt lehessen beletenni.

   Kézzel kovácsolt minőségi munka, mely ideális választás illóolajok kinyeréséhez.

   Az alquitara lepárló teljesen vörösrézből készül és illóolajok kinyeréséhez minden bizonnyal a legjobb választás, hiszen a gőznek itt rendkívül rövid útja van - éppen ezért az értékes illóolajokat a pára akadálytalanul tudja a hűtőig továbbítani.

   Ez a lepárló egy két részre osztott üstből áll, melyben vörösréz szűrőbetét található. A sisakban van a második kivehető vörösréz szűrőbetét, ezért ennek a lepárlónak akár a felső részét a hűtő aljáig fel lehet tölteni fűszernövényekkel. Ez maximális hatékonyságot garantál. Egy harmadik, fixen beforrasztott szűrő megakadályozza, hogy a növényi részek a gőzzel együtt a hűtőbe vándoroljanak. Mindez egy fantasztikus darabban, a legújabb tudás alapján kovácsolva és garantáltan a legjobb választásként, ha Ön illóolajokat szeretne kinyerni.

Technikai adatok:

  • Szélesség kb. 270 mm, mélység kb. 220 mm, magasság kb. 360 mm, az üst teljes térfogata kb. 3000 ml, üst körmérete kb. 690 mm
  • Vörösréz súlya kb. 1.600 Gramm, szállítási súly 2500 Gramm, EAN: 4260195310018
  • Alapanyag: vörösréz, simára kalapácsolva
  • Alkalmazási lehetőségek: bemutatódarab, lepárlási bemutatókhoz, dekorációként, illóolajok gőzdesztillációjához és ízesített párlatok készítéséhez, desztillált víz készítéséhez

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 329,00 €

Megtakarítása 40,00 €

csak 289,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*