Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" charentais konyak lepárló, 20 literes

Csodálatosan szép, speciálisan konyak készítésére kifejlesztett lepárló 20 literes méretben. A készüléket a francia Charente-ben és Cognac városában egyaránt használják.

Termékazonosító szám: E-1947

Szállítási súly: 22000 g

Elérhetőség:

"CopperGarden®" charentais konyak lepárló, 20 literes

A francia charentais lepárló különleges kialakításának köszönhetően nagyon magas minőségű borpárlatok előállítására alkalmas.

   A "CopperGarden®" charentais lepárló nagyon lassan desztillál. Egy lepárlási folyamat akár 4 óra is lehet, melyre a kiemelkedő minőséghez és az aromákban gazdag párlathoz van szükség. A páracső egy második üstbe van vezetve és azt melegíti elő. Ha az alkohol a tulajdonképpeni üstből nagyjából elpárolgott már, ki kell nyitni egy csapot, melynek következményeként a második üst előmelegített tartalma belefolyik. Így rögtön tovább lehet desztillálni. A pára a különlegesen vékony hűtőspirálba, majd onnan a lefedett hűtőbe jut. Mivel a páracső relatív hosszú, a pára a középső üstben majdnem lehűl, így az előfőzet nagyon jól leválasztható lesz.

   Miután az üst felmelegedett, felmelegszik a páracső is. Így a pára a bor legfinomabb aromáit is magával tudja vinni. Ez az oka annak, hogy e lepárló a legfinomabb konyakok elkészítéséhez ajánlott. Készítsen Ön is otthon fehérborból értékes borpárlatot. Borászok számára is ajánljuk, hiszen fehérborukból még értékesebb terméket készíthetnek.

   A charentais lepárlót komplett minden tartozékával (például epruvetta, második üsthöz alkoholszint jelző) együtt szállítjuk.

Technikai adatok:

  • Minden darabja kézzel kovácsolva
  • Borpárlat, konyak és brandy készítésére alkalmas
  • EU márkaminőség a CopperGarden kovácsműhelyből
  • Gyönyörű látvány, így akár dekorációnak is alkalmas

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 1490,00 €

Megtakarítása 200,00 €

csak 1290,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*