Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

Fakanál / cefre keverő kanál XL, 60 cm méretű

Nagyobb méretű fakanál fából. Ideális választás például a vörösréz üstjeinkhez és más vörösréz edényeinkhez, vagy a cefre megkeveréséhez a cefréző tartályban.

Termékazonosító szám: E-6300

Szállítási súly: 500 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

Fakanál/cefre keverő kanál: a cefrézés során a cefrét időről időre át kell mozgatni, hogy a fajélesztő oxigénhez jusson és a cefre alkotórészei minél jobban elkeveredjenek. Ez javítja a kihozatalt és az aromát, mivel a fajélesztők megbízhatóbban tudnak dolgozni.

Kisebb erjesztő tartályok esetén nem probléma a cefre megkeverése, a tartály felemelhető és összerázható - nagyobb tartályok esetében azonban ez lehetetlen, fel kell nyitni és a nagy méretű kanalunkkal össze kell keverni. 

Kérjük, mindig ügyeljen a megfelelő higiéniára, és a kanalat alaposan tisztítsa meg közvetlenül a keverés után. A kanál legyen mindig nagyon tiszta, különben nem kívánatos baktériumokkal fertőzhetjük meg a cefrét.

Természetesen a cefre keverő kanál fakanálként is kiváló szolgálatot tehet, főként, ha például egy nagyobb méretű vörösréz üstünkben szeretne valami finomat főzni.

Technikai adatok:

  • 60 cm lang = XL Kochlöffel
  • naturbelassenes helles Holz
  • kratzt nicht an der Beschichtung ihrer Töpfe
  • wird nicht heiß

Ehhez ajánljuk

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 4,90 €

Megtakarítása 0,91 €

csak 3,99

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*