Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" Pot Still lepárló, 20 literes víztömítéssel & tartozékokkal

Egyszerű Pot Still lepárló sok felhasználási lehetőséggel - ideális alkohol lepárlásához & magas alkoholszázalék eléréséhez. Rekitfikáló lencsével együtt szállítjuk.

Termékazonosító szám: E-0629

Szállítási súly: 10000 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

"CopperGarden®" Pot Still lepárló, 20 literes víztömítéssel & tartozékokkal

E lepárló minden darabja tökéletesen egymáshoz van igazítva. Az üst és a sisak csatlakozásánál a zseniálisan egyszerű víztömítés gondoskodik a tömítettségről. A lepárlóhoz cefreszűrőt és egy levehető rektifikáló lencsét is adunk.

    A jól formázott sisakjának köszönhetően a gőz megfelelően cirkulálni tud benne. A párát a csavaros csatlakozású páracső vezeti el a vízbe- és kivezető csatalkozással rendelkező hűtőbe. A rektifikáló lencsében integrált hűtőspirál található.

   Egyszerű és praktikus profi készülék mindazoknak, akik egyszerűen csak lepárolni szeretntnének vagy kísérleteznek a különböző rektifikálási fokozatok és alkoholfokok közötti összefüggésekkel. Nem klasszikus kinézetű lepárló. Tökéletesen alkalmas aromás gyümölcspálinka készítéséhez, valamint a rektifikáló lencsének köszönhetően különlegesen magas szeszfokú párlatok (pl. vodka, gabonapárlat) lepárlásához.

Technikai adatok:

  • "Pot Still" lepárló praktikus víztömítéssel
  • "CopperGarten®" EU márkaminőség
  • Főzőüst teljes űrtartalom: kb. 18 liter
  • Szélesség: kb. 830 mm, mélység: kb. 390 mm, magasság: kb. 760 mm
  • Vörösréz súly: kb. 8.650 g
  • Alapanyag: vörösréz, sima felületűre kalapcsolva
  • Felhasználási területek: borpárlat & sörsnapsz készítés, saját cefréből pálinka & whisky lepárlása, magas százaléktartalmú párlatok, bemutatók, desztillált víz

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 599,00 €

Megtakarítása 30,00 €

csak 569,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*