Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" alembik, 10 liter - lifetime Supreme

10 literes lepárló tökéletes kidolgozással és anyagminőséggel. Ez a megfelelő választás, ha szereti a masszív tárgyakat. Élethosszig tartó garanciával.

Termékazonosító szám: E-2647

Szállítási súly: 10000 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

"CopperGarden®" alembik, 10 liter - lifetime Supreme

Extrém magas minőségű és masszív lepárló a "CopperGarden®" kovácsműhelyből. Ez a pálinkafőző (akár csak a többi alembik lepárló) optimális választás nemes párlatok (pálinka, whisky, sörsnapsz, brandy, calvados, stb.) vagy desztillált víz készítéséhez.

   A tipikus alembik forma minden előnyével készített pálinkafőző - golyó formájú üst, mely optimálisan elosztja a hőmérsékletet, egy optimálisan megformált sisak, mellyel aromákban gazdag párlatokat készíthetünk - Supreme minőségben, egy kúposan elvékonyodó páracsővel. Részletekbe menő tökéletesség, mely még a hűtőn is látszik. Ugyanis a hűtőbe a hideg vizet egy cső vezeti egyenesen a hűtő közepébe, mellyel így tökéletes lesz a hűtési hatás.

   Ez a pálinkafőző a megfelelő választás, ha Ön kedveli a különlegesen robosztus, elhasználhatatlan és hosszú élettartamú dolgokat. Egy döntés, mely generációkra szól, és melyhez 10 év hivatalos garanciát adunk. Élethosszig tartó garanciát törvényileg tilos sajnos adni, azonban mi rendelkezésére fogunk állni bármikor!

Technikai adatok:

  • Alembik lepárló, lifetime Supreme
  • Generációkra szóló választás
  • 10 év törvényes garancia
  • A lehető legjobb minőség mesterek kezéből 

Ehhez ajánljuk

Utoljára megtekintett

csak 579,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*