Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" alembik lepárló, 30 liter, ECO

Hagyományos alembik lepárlónk némileg egyszerűsített, belépő változata. A kedvező áru változatot azoknak javasoljuk, akik csak időnként szeretnének lepárolni.

Termékazonosító szám: E-0230

Szállítási súly: 12000 g

Elérhetőség:

"CopperGarden®" alembik lepárló, 10 liter, ECO - kedvező áru belépő modell

Ez a „CopperGarden®“ kovácsműhelyből származó pálinkafőző a következő három részből áll: szegecselt és cinnel tömített üst kereken 30 literes űrmérettel, megfelelően formázott sisak páracsővel, valamint optimális méretű hűtő, mely vízbevezető és elvezető nyílással rendelkezik.

   Lepárlóink klasszikusa, komplett vörösrézből kovácsolva, egyenletesen szegecselve - akár dekorációs tárgykánt is használható bár, kirakat, labor, gyógyszertár, stb. díszitéséhez.

Ezzel a pálinkafőzővel természetesen már valóban lehet pálinkát főzni vagy más alkoholféléket lepárolni, és pontosan erre a célra kovácsoltuk. Ezzel a mérettel már egy 25 literes cefréző tartály teljes tartalmát egyszerre le lehet párolni. A szomszédok is biztosan örülnek majd némi kóstolónak. ;-)

 

Technikai adatok:

  • Szélesség kb. 740 mm, mélység kb. 395 mm, magasság kb. 690 mm
  • Teljes üstméret kb. 30 liter, üst körmérete: 1220 mm
  • Vörösréz súly: kb. 5.200 gramm, szállítási súly: 8.400 Gramm
  • Alapanyag: simára kalapácsolt vörösréz
  • Felhasználási cél: borpárlat & sörsnapsz készítés, saját cefre lepárlásával pálinka készítése, whisky készítés, dekoráció

Ehhez ajánljuk

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 379,00 €

Megtakarítása 10,00 €

csak 369,00 €

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*