"Al-Ambik®" szeszfokoló 0-100 %

Univerzálisan felhasználható szeszfokoló párlatokhoz. Ideális méretű az epruvettában történő használathoz is, így figyelemmel követhető az alkoholfok változása a lepárlás során.

Termékazonosító szám: E-2746

Szállítási súly: 150 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

Ez a szeszfokoló megméri saját készítésű párlatainak, például a pálinkának az alkoholfokát (illetve bármilyen víz-alkohol keveréknek). Egy lepárló mellől sem hiányozhat, ideálisan kicsi, mely epruvettában illetve az otthoni bárban is használható (pl. kevert italok alkoholtartalmának ellenőrzésére). A kész párlat szeszfokának beállítása során is nagyon jól használható.

   Ez a szeszfokoló nem rendelkezik integrált hőmérővel. Az ideális mérési hőmérséklet 20°C. Ennél eltérő mérési hőmérséklet esetén a mért alkoholfokot korrigálni kell. Amennyiben teljesen pontosan szeretné tudni az alkoholfokot, hőmérős szeszfokoló vásárlását ajánljuk.

   Tartozékként 100 ml-es mérőhengert javaslunk, melynek segítségével már igen kis mennyiségű szesz alkoholfoka is megállapítható. Ez a szeszfokoló szabadon úszik ebben a mérőhengerben még magas alkoholtartalom esetén is.

Ideális választás epruvettákhoz.

Technikai adatok:

  • Kedvező áru univerzális szeszfokoló
  • Műanyag védőtokkal
  • Német gyártású márkaminőség
  • Otthoni bárokba és epruvettákhoz is megfelelően kicsi
  • Eredeti "Al-Ambik®" szeszfokoló

Ehhez ajánljuk

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 14,95 €

Megtakarítása 2,00 €

csak 12,95

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*