"CopperGarden®" Pot Still lepárló, 50 literes víztömítéssel & tartozékokkal

Egyszerű Pot Still lepárló sok felhasználási lehetőséggel - ideális alkohol lepárlásához & magas alkoholszázalék eléréséhez. Rekitfikáló lencsével együtt szállítjuk.

Termékazonosító szám: E-0643

Szállítási súly: 22500 g

Elérhetőség:

"CopperGarden®" Pot Still lepárló, 50 literes víztömítéssel & tartozékokkal

Új modell!

E lepárló minden darabja tökéletesen egymáshoz van igazítva. Az üst és a sisak csatlakozásánál a zseniálisan egyszerű víztömítés gondoskodik a tömítettségről. A lepárlóhoz cefreszűrőt és egy levehető rektifikáló lencsét is adunk.

    A jól formázott sisakjának köszönhetően a gőz megfelelően cirkulálni tud benne. A párát a csavaros csatlakozású páracső vezeti el a vízbe- és kivezető csatalkozással rendelkező hűtőbe. A rektifikáló lencsében integrált hűtőspirál található.

   Egyszerű és praktikus profi készülék mindazoknak, akik egyszerűen csak lepárolni szeretntnének vagy kísérleteznek a különböző rektifikálási fokozatok és alkoholfokok közötti összefüggésekkel. Nem klasszikus kinézetű lepárló. Tökéletesen alkalmas aromás gyümölcspálinka készítéséhez, valamint a rektifikáló lencsének köszönhetően különlegesen magas szeszfokú párlatok (pl. vodka, gabonapárlat) lepárlásához.


Technikai adatok:

  • "Pot Still" lepárló praktikus víztömítéssel
  • "CopperGarten®" EU márkaminőség
  • Főzőüst teljes űrtartalom: kb. 55 liter
  • Üst átmérője: kb. 179 mm
  • Alapanyag: vörösréz, sima felületűre kalapcsolva
  • Felhasználási területek: borpárlat & sörsnapsz készítés, saját cefréből pálinka & whisky lepárlása, magas százaléktartalmú párlatok, bemutatók, desztillált víz

Ehhez ajánljuk

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 1499,00 €

Megtakarítása 220,00 €

csak 1279,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*