Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" alembik pálinkafőző, 100 liter, forrasztott

Nagy méretű, kézzel kovácsolt vörösréz pálinkafőző 100 literes üstmérettel és nagyvonalúan méretezett hűtővel.

Termékazonosító szám: E-0469

Szállítási súly: 129000 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

"CopperGarden®" alembik pálinkafőző, 100 liter, forrasztott, szériafelszereltségként hőmérővel

Nagy méretű, kézzel kovácsolt pálinkafőző a CopperGarden vörösréz kovácsműhelyből. A lepárló 100 literes, szépen forrasztott (keményforrasztott) üstből és tökéletesen formázott sisakból áll. A sisak tetején csavaros csatlakozású páracső található, mely a nagyvonalúan méretezett hűtőhöz csatlakozik.

   Ez a pálinkafőző a hagyományos alembik lepárlók formájának megfelelően készül. Ezt a formát már a középkorban kifejlesztették és mai napig változtatás nélkül megmaradt. Az üst csepp formájának köszönhetően a cefre egyenletesen és biztonságosan melegszik fel, és szinte lehetetlen leégetni. A széles sisak a cefrében lévő aromákat megbízhatóan, gyorsan és veszteség nélkül vezeti a páracsőbe.

    Ilyen formájú lepárlókat és pálinkafőzőket ott használnak, ahol aromákban gazdag párlatot szeretnének kapni. Pontosan ezért sok híres whiskyt alembik lepárlóban készítenek, de a gyümölcspálinka és más nemes párlatok is profitálnak ebből a formából.

   Ideális, ha kétszeres lepárlást tud végezni az alembik pálinkafőzővel. Így nagyobb mennyiségű cefrét lehet kevesebb lepárlással elkészíteni. Használható hozzá rektifikáló lencse is, mellyel a párlat alkoholfoka már az első lepárlás során erős lesz, megspórolva a második főzést. Hagyományos módon azonban mindig kétszeres lepárlást végeznek ezzel a pálinkafőzővel.

Technikai adatok:

  • Kézzel kovácsolt, hagyományos pálinkafőző csúcsminőségben
  • ideális pálinka, borpárlat és whisky készítéséhez
  • Eredeti "Al-Ambik®" hőmérő szériatartozékként
  • Egyszerűen összeállítható
  • Szemet gyönyörködtető látványt nyújt, így bemutató lepárlások végzéséhez is optimális választás

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 1480,00 €

Megtakarítása 280,00 €

csak 1200,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*