Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden" alquitara lepárló, 100 literes - illóolajok kinyeréséhez

Nagy méretű, 100 literes üsttel rendelkező lepárló az illóolajok kinyeréséhez. Hagyományos módon kézzel kovácsolva, funkcionális darab.

Termékazonosító szám: E-0094

Szállítási súly: 90000 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

"CopperGarden" alquitara lepárló, 100 literes - illóolajok kinyeréséhez

Ez a lepárló az antik lepárlók mintájára készül 100 literes üstmérettel és egy fent elhelyezkedő hűtővel. Az üst felső részét kétfelé osztottuk és összesen három(!) aromaszűrőt helyeztünk bele, hogy minél több növényi részt lehessen beletenni.

   Kézzel kovácsolt minőségi munka, mely ideális választás illóolajok kinyeréséhez.

   Az alquitara lepárló teljesen vörösrézből készül és illóolajok kinyeréséhez minden bizonnyal a legjobb választás, hiszen a gőznek itt rendkívül rövid útja van - éppen ezért az értékes illóolajokat a pára akadálytalanul tudja a hűtőig továbbítani.

   Ez a lepárló egy két részre osztott üstből áll, melyben vörösréz szűrőbetét található. A sisakban van a második kivehető vörösréz szűrőbetét, ezért ennek a lepárlónak akár a felső részét a hűtő aljáig fel lehet tölteni fűszernövényekkel. Ez maximális hatékonyságot garantál. Egy harmadik, fixen beforrasztott szűrő megakadályozza, hogy a növényi részek a gőzzel együtt a hűtőbe vándoroljanak. Mindez egy fantasztikus darabban, a legújabb tudás alapján kovácsolva és garantáltan a legjobb választásként, ha Ön illóolajokat szeretne kinyerni.

Technikai adatok:

  • Kézzel kovácsolt alquitara lepárló illóolajok kinyeréséhez
  • EU márkaminőség a CopperGarden kovácsműhelyből
  • 100 literes üstméret - teljesen vörösrézből
  • Saját készítésű illóolajok a létező legjobb minőségben

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 1599,00 €

Megtakarítása 309,00 €

csak 1290,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*