Figyelem
Elavult böngész?t használ, mely lehet, hogy ezt a weboldalt nem fogja megfelel?en megjeleníteni. Javasoljuk, használjon modernebb böngész?t.

"CopperGarden®" epruvetta adapterrel

A legtöbb pálinkafőzőhöz megfelelő méretű epruvetta, melynek segítségével már a pálinkafőzés során mérhető az alkoholtartalom.

Termékazonosító szám: E-2166

Szállítási súly: 600 g

Elérhetőség: Azonnal szállítható

"CopperGarden®" epruvetta adapterrel

Epruvetta (előtét): A CopperGarden® epruvettát közvetlenül a hűtő kifolyócsövére lehet ráépíteni. Segítségével már a pálinkafőzés során mérhető az alkoholtartalom. Nem csupán érdekes látvány az alkoholfok változásának megfigyelése, hanem az előpárlat leválasztásában is segítséget ad.

   Ez az epruvetta több, mint 300 gramm vörösrézből készül természetesen élelmiszerbarát módon forrasztva. A hozzá szállított adapter daraboknak köszönhetően ezt az epruvettát szinte minden 3 és 300 liter méret közötti lepárlóra rá lehet építeni (11 és 44 mm közötti csőátmérő). A legrosszabb esetben némi teflonszalagot kell segítségül hívni.

   Kérjük, vegye figyelembe, hogy az epruvetta térfogata 200 ml, és ezért elég sok párlatra van szükség ahhoz, hogy mérni lehessen benne. Kisebb, 1-2 literes lepárlók esetében az elvárható alkoholmennyiség annyira kevés, hogy egyszerűen nincs értelme az epruvetta használatának, érdemesebb egy mérőhengert használni.

Technikai adatok:

  • Különböző adapterekkel együtt szállítjuk
  • A legtöbb pálinkafőzőhöz passzol (5 literes mérettől)
  • Hosszabb szeszfokolókkal is együtt használható
  • Gondosan készített EU gyártmány
  • Márkaminőség

Hasonló termékek

Utoljára megtekintett

Javasolt ár: 89,00 €

Megtakarítása 11,00 €

csak 78,00

tartalmazza ÁFA, plusz szállítási költség

Kérdése van?

Írjon nekünk:info@destillatio.com

vagy hívjon fel minket:+49 (0)6672 918480*